En falsk paparazzi, masser af film, sjove historier, og jeg går på den røde løber

Det daglige antal gange, jeg er blevet smækket med kroppen af ​​en eller næsten kørt over af en bil, falder langsomt, efterhånden som mine dage i Cannes stiger. At være i Cannes kræver lidt tilpasning, men jeg føler nu, at jeg kan prale med min viden om alt, hvad Cannes angår. Jeg har lært meget om denne festival, siden jeg ankom. Jeg har endelig lært det komplicerede klassesystem i Cannes, der udstilles gennem badges. Det begynder med et Cinephile-pas, derefter Festival, derefter Marché og videre til de meget eftertragtede Pressemærker. Af dem er det bedste det hvide presseskilt, der giver adgang til private fremvisninger og billetter til hver premiere. Jeg vil gerne trække min udtalelse tilbage om, at Cannes handler om at have det godt. Det, der sker på denne festival, er det, der holder det omkring. Markedet i det nederste niveau af Palais, hvor virksomheder køber og sælger film, er altid travlt, og i årenes løb er adskillige film blevet berømt solgt over middag eller frokost i en af ​​de fantastiske hotelrestauranter.